Untitled 1

تحصیل در ایتالیا

1. اخذ پذیرش تحصیلی

اولین قدم جهت شروع به تحصیل در ایتالیا انتخاب مقطع تحصیلی و رشته میباشد. پس از اینکه رشته و مقطع تحصیلی را انتخاب نمودید میبایست نسبت به اخذ پذیرش از دانشگاه اقدام نمایید. البته در اکثر رشته های مقطع کارشناسی شما میبایست ابتدا در آزمون ورودی دانشگاه قبول شوید تا موفق به ورود به دانشگاه یا اصطلاحا اخذ پذیرش تحصیلی گردید.

2. درخواست روادید یا ویزای تحصیلی

پس از اینکه شما موفق به اخذ پذیرش از دانشگاه مورد نظر خود شدید و یا در آزمون ورودی ثبت نام کردید، میتوانید جهت اخذ روادید یا ویزا به کنسولگری ایتالیا مراجعه نموده و درخواست ویزای تحصیلی نمایید. اکثر دانشگاه های ایتالیا فقط یکبار در سال اقدام به پذیرش دانشجوی بین المللی میکنند، در نتیجه کنسولگری ایتالیا نیز فقط یکبار در یک بازه زمانی معیین که عموما در فصل بهار میباشد نسبت به دریافت مدارک از دانشجویان علاقمند به تحصیل در ایتالیا اقدام میکند.

3. دریافت روادید و اعزام

پس از صدور ویزا که عموما در اواسط فصل تابستان صورت میگیرد، دانشجویان میتوانند به ایتالیا و شهر مورد نظرشان سفر نمایند. برای دانشجویانی که دارای نامه پذیرش از دانشگاه میباشند عموما ویزای بلند تحصیلی از نوع D دارای مدت ۶ ماهه صادر میشود و برای دانشجویانی که صرفا جهت شرکت در آزمون ورودی به ایتالیا میروند ویزای کوتاه مدت توریستی نوع C صادر میگردد.

4. پس از ورود به دانشگاه

جهت کسب اطلاع در مورد موارد مورد نیازدانشجو در روزهای ابتدایی در خاک ایتالیا به این صفحه مراجعه کنید.












آموزش زبان ایتالیایی و مشاوره تحصیل در ایتالیا
 0939 297 2608