Untitled 1
 

مدارک مورد نیاز روادید

آخرین ویرایش 1397/05/05

جهت دریافت ویزای تحصیلی، دانشجویان میبایست مدارک مورد نیاز را تهیه نمایند و پس از دریافت وقت با مدارک کامل به کنسولگری ایتالیا در تهران مراجعه نمایند. مدارکی که دانشجویان میبایست در زمان مراجعه به کنسولگری ایتالیا جهت دریافت ویزای تحصیلی به همراه داشته باشند در زیر آمده است. بدیهی است به همراه نداشتن هر یک از مدارک منجر به نقص در پرونده و از دست دادن فرصت تحصیل خواهد شد.

برای درخواست ویزای تحصیلی بلند مدت (نوع D):

1 - ترجمۀ ديپلم پايان تحصيلات به همراه ريز نمرات دبيرستان به زبان ايتاليايی
2- ترجمه مدرک پیش دانشگاهی یه همراه ریز نمرات به زبان ایتالیایی
3- اصل تاییدیه تحصیلی مقطع دیپلم و پیش دانشگاهی
4 - ترجمۀ شناسنامه به زبان ايتاليايی
5- سه قطعه عکس 3x4 رنگی پشت نویسی ( اسم- فامیل- تاریخ تولد به لاتین )
6 - پاسپورت به همراه دو نسخه کپی از صفحۀ اول (پاسپورت میبایست یکسال اعتبار داشته باشد)
7- نامه پذیرش از دانشگاه (برای دانشجویان متقاضی مقطع کارشناسی ارشد) یا برگه انتخاب رشته (برای دانشجویان متقاضی مقطع کارشناسی)
8- اصل و کپی مدرک زبان انگلیسی یا ایتالیایی
9-  فرم A تکمیل شده
10- *گواهی تمکن مالی و گردش حساب بانکی سه ماهه دانشجو یا یکی از والدین دانشجو با اعداد لاتین (در صورت ارائه پرینت حساب والدین ترجمه شناسامه آنان الزامی می باشد)
11- رزرو هتل حداقل به مدت 10 روز
12- رزرو بلیط هواپیما به مقصد شهر مورد نظر در ایتالیا (بعد از 15 آگست)
13 - يک نسخه کپی از کلیۀ مدارک ترجمه شده
14- فرم پر شده و تایپ شده درخواست روادید (با الصاق یک عکس+یک قطعه عکس اضافه)
15- شرح دروس لیسانس اخذ شده به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (فقط برای متقاضیان دوره های فوق لیسانس)
16- مبلغ 50 یورو هزینه صدور ویزای دانشجویی

* توجه : مدارک مالی ترجمه شده به انگلیسی و یا ایتالیایی باید دارای مهر وزارت امور خارجه و دادگستری نیز باشند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد تمکن مالی به  اطلاعیه وزارت علوم ایتالیا برای سال 2018 صفحه 9 بخش A مراجعه نمایید.

جهت ترجمه مدارک میتوانید به یکی از مترجم های رسمی قوه قضاییه مراجعه نمایید.

برای درخواست ویزای توریستی نوع C - رشته های دارای آزمون ورودی:

1-  اصل گذرنامه و یک نسخه کپی خوانا از صفحه اول ( حداقل اعتبار پاسپورت : ماه May سال 2019)
2 - فرم پر شده و تایپ شده درخواست روادید شنگن C (با الصاق عکس + یک قطعه عکس اضافه)
3- کپی اصل و یا رزرو بلیط به مقصد ایتالیا به مدت اقامت 10 تا 20 روز با توجه به تاریخ امتحان ورودی دانشگاه.
4- رزرو هتل برای کل زمان اقامت
5- پرینت گردش 3 ماهه اخیر شخص دانشجو و یا یکی از والدین دانشجو به زبان انگلیسی و یا ایتالیایی که این گواهی مالی نشان دهد متقاضی توانایی تامین هزینه های زندگی و تحصیل خود را در طول دوران اقامت در کشور ایتالیا دارد. ( امکان ارائه سپرده های بانکی مدت دار نیز مقدور می باشد).
6- مبلغ 60 یورو جهت صدور ویزا نوع C
7- بیمه مسافرتی برای مدت زمان اقامت

توجه : مدارک مالی ترجمه شده به انگلیسی و یا ایتالیایی باید دارای مهر وزارت امور خارجه و دادگستری نیز باشند.
توجه : دانشجویان پس از شرکت در امتحانات ورودی دانشگاه، میبایست به ایران بازشگته و در صورت قبولی با مدرک قبولی بر روی سربرگ دانشگاه و کلیه مدارک ویزای نوع D به کنسولگری مراجعه نمایند.

 

اطلاعات تماس با کنسولگری ایتالیا در تهران

consolare.teheran@esteri.it بخش کنسولی
studi.teheran@esteri.it بخش دانشجویی
visti.teheran@esteri.it بخش ویزا
آدرس کنسولگری در تهران: خیابان آفریقا – بالاتر از تقاطع میرداماد- نبش بوستان صبا– خیابان فرزان شرقی - پلاک 15
روز و ساعات کاري: يکشنبه تا پنجشنبه، ساعت 9 تا 12
 
آدرس مدرسه ایتالیایی تهران: خیابان لواسانی – نبش خیابان سعیدی – پلاک 47 – کدپستی 1954643113


آموزش زبان ایتالیایی و مشاوره تحصیل در ایتالیا
 0939 297 2608