Untitled 1
 

مدارک مورد نیاز روادید

آخرین ویرایش 1396/12/09

مدارکی که دانشجویان میبایست در زمان مراجعه به کنسولگری ایتالیا جهت دریافت ویزای تحصیلی به همراه داشته باشند در زیر آمده است. بدیهی است به همراه نداشتن هر یک از مدارک منجر به نقص در پرونده و از دست دادن فرصت تحصیل خواهد شد.

برای درخواست ویزای تحصیلی نوع D - رشته های انگلیسی زبان:

1 - ترجمۀ ديپلم پايان تحصيلات به همراه ريز نمرات دبيرستان به زبان ايتاليايی
2- ترجمه مدرک پیش دانشگاهی یه همراه ریز نمرات به زبان ایتالیایی
3- اصل تاییدیه تحصیلی مقطع دیپلم و پیش دانشگاهی
4 - ترجمۀ شناسنامه به زبان ايتاليايی
5- سه قطعه عکس 3x4 رنگی پشت نویسی ( اسم- فامیل- تاریخ تولد به لاتین )
6 - پاسپورت به همراه دو نسخه کپی از صفحۀ اول (پاسپورت میبایست یکسال اعتبار داشته باشد)
7- نامه پذیرش از دانشگاه (برای دانشجویان متقاضی مقطع کارشناسی ارشد)
8- مدرک زبان انگلیسی
9-  فرم A تکمیل شده
10- * گردش حساب بانکی سه ماهه دانشجو یا یکی از والدین دانشجو با اعداد لاتین (در صورت ارائه پرینت حساب والدین ترجمه شناسامه آنان الزامی می باشد)
11- رزرو هتل حداقل به مدت 10 روز
12- رزرو بلیط هواپیما به مقصد شهر مورد نظر در ایتالیا (بعد از 15 آگست)
13 - يک نسخه کپی از کلیۀ مدارک ترجمه شده
14- فرم پر شده و تایپ شده درخواست روادید (با الصاق یک عکس+یک قطعه عکس اضافه)
15- شرح دروس لیسانس اخذ شده به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (فقط برای متقاضیان دوره های فوق لیسانس)
16- مبلغ 50 یورو هزینه صدور ویزای دانشجویی

 

برای درخواست ویزای تحصیلی نوع D - رشته های ایتالیایی زبان:

افرادی که آزمون CILS را در مدرسه ایتالیایی تهران قبول شده اند میبایست با داشتن مدارک زیر به مدرسه ایتالیایی مراجعه نمایند:

1- اصل تاییدیه تحصیلی مقطع دیپلم و پیش دانشگاهی (از دفاتر پیشخوان دولت درخواست و به آدرس مدرسه ایتالیایی تهران "پیترو دلا واله" ارسال شوند)
2- ترجمۀ دیپلم پایان تحصیلات و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات چهار سال تحصیلی دبیرستان به زبان ایتالیایی (با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه) و یا ترجمه دیپلم سه ساله به همراه ریز نمرات سه سال و ترجمه فوق دیپلم و ریزنمرات (برای متقاضیان مقطع لیسانس)
3- ترجمۀ دیپلم پایان تحصیلات و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات چهار سال تحصیلی دبیرستان به زبان ایتالیایی (با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه) و یا ترجمه دیپلم سه ساله به همراه ریز نمرات سه سال و ترجمه فوق دیپلم و ریزنمرات (با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه) + ترجمه مدرک لیسانس به همراه ریز نمرات کامل چهار ساله به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری (برای متقاضیان مقطع فوق لیسانس)
4- اصل و ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری
5- یک نسخه کپی از کلیۀ مدارک ترجمه شده و فارسی
6- اصل و کپی گواهی زبان ایتالیایی B1/Cils
7- شرح دروس لیسانس اخذ شده فقط برای متقاضیان دوره های فوق لیسانس به زبان ایتالیایی یا انگلیسی که بدون تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه نیز مورد تایید می باشد. (شرح دروس را از وزارت علوم و یا دانشگاه تهیه فرمایید).
8- سه قطعه عکس 4×3 رنگی پشت نویسی شده ( اسم- فامیل- تاریخ تولد به لاتین )
9- دو نسخه کپی خوانا از صفحۀ اول پاسپورت ( حداقل اعتبار پاسپورت : ماه May سال 2019)
10- رزومه/ Curriculum Vitae تایپ شده به زبان ایتالیایی (نمونه آن درکتاب اسپرسو 2 موجود است).
12- پرینت انتخاب رشته امضا شده توسط دانشجو

مدارک زیر میبایست در زمان درخواست ویزا به کنسولگری تحویل شوند:

13- اصل گذرنامه و یک نسخه کپی خوانا از صفحه اول ( حداقل اعتبار پاسپورت : ماه May سال 2019)
14- فرم پر شده و یا تایپ شده درخواست روادیدD (با الصاق عکس + یک قطعه عکس اضافه)
15- یک نسخه از پذیرش دانشگاه در صورت دریافت آن قبل از تاریخ مراجعه به کنسولگری برای مقطع فوق لیسانس
16- کپی رزرو بلیط یا اصل بلیط به مقصد ایتالیا
17- متقاضیان ترم اول دانشگاه بایستی بلیط را بین 15 تا 30 آگوست رزرو نمایند.
18- رزرو هتل (حداقل 3 هفته اول اقامت) و یا Dichiarazione di ospitalità از طرف شخص میزبان در کشور ایتالیا همراه با کپی پاسپورت و اقامت و یا کپی پاسپورت ایتالیایی.
19- *پرینت گردش 3 ماهه اخیر شخص دانشجو و یا یکی از والدین دانشجو به زبان انگلیسی و یا ایتالیایی که این گواهی مالی نشان دهد متقاضی توانایی تامین هزینه های زندگی و تحصیل خود را در طول دوران اقامت در کشور ایتالیا دارد. ( امکان ارائه سپرده های بانکی مدت دار نیز مقدور می باشد).
20- مبلغ 50 یورو جهت صدور ویزای دانشجویی

* توجه : مدارک مالی ترجمه شده به انگلیسی و یا ایتالیایی باید دارای مهر وزارت امور خارجه و دادگستری نیز باشند.
مدرک تمکن مالی با موجودی مبلغ 5.824,91 یورو یا معادل آن (منبع اطلاعیه وزارت علوم ایتالیا برای سال 2018 صفحه 9 بخش A)

جهت ترجمه مدارک میتوانید به یکی از مترجم های رسمی قوه قضاییه مراجعه نمایید.

برای درخواست ویزای توریستی نوع C - رشته های دارای آزمون ورودی:

1-  اصل گذرنامه و یک نسخه کپی خوانا از صفحه اول ( حداقل اعتبار پاسپورت : ماه May سال 2019)
2 - فرم پر شده و تایپ شده درخواست روادید شنگن C (با الصاق عکس + یک قطعه عکس اضافه)
3- کپی اصل و یا رزرو بلیط به مقصد ایتالیا به مدت اقامت 10 تا 20 روز با توجه به تاریخ امتحان ورودی دانشگاه.
4- رزرو هتل برای کل زمان اقامت
5- پرینت گردش 3 ماهه اخیر شخص دانشجو و یا یکی از والدین دانشجو به زبان انگلیسی و یا ایتالیایی که این گواهی مالی نشان دهد متقاضی توانایی تامین هزینه های زندگی و تحصیل خود را در طول دوران اقامت در کشور ایتالیا دارد. ( امکان ارائه سپرده های بانکی مدت دار نیز مقدور می باشد).
6- مبلغ 60 یورو جهت صدور ویزا نوع C
7- بیمه مسافرتی برای مدت زمان اقامت

توجه : مدارک مالی ترجمه شده به انگلیسی و یا ایتالیایی باید دارای مهر وزارت امور خارجه و دادگستری نیز باشند.
توجه : ( لطفا" تاریخ امتحان ها بر روی سایت دانشگاهها چک شوند و بر اساس آن بلیط خریداری و یا رزرو شود.) معمولا تمامی دانشگاهها امتحان زبان خود را در 3 روز اول ماه سپتامبر برگزار می کنند. پس از انجام امتحانات زبان و ورودی دانشگاه دانشجو به ایران برگشته و در صورت قبولی با مدرک قبولی بر روی سربرگ دانشگاه و کلیه مدارک ویزای نوع D به کنسولگری مراجعه بفرمایید.

 

اطلاعات تماس با کنسولگری ایتالیا در تهران

consolare.teheran@esteri.it بخش کنسولی
studi.teheran@esteri.it بخش دانشجویی
visti.teheran@esteri.it بخش ویزا
آدرس کنسولگری در تهران: خیابان آفریقا – بالاتر از تقاطع میرداماد- نبش بوستان صبا– خیابان فرزان شرقی - پلاک 15
روز و ساعات کاري: يکشنبه تا پنجشنبه، ساعت 9 تا 12
 
آدرس مدرسه ایتالیایی تهران: خیابان لواسانی – نبش خیابان سعیدی – پلاک 47 – کدپستی 1954643113


آموزش زبان ایتالیایی و مشاوره تحصیل در ایتالیا
 0939 297 2608