Untitled 1
 

آيين نامۀ ثبت نام در دانشگاه های ايتاليا

ثبت نام در اين مقاطع تحصيلی در دانشگاه های ايتاليا امکان پذير می باشد :

- دوره های کارشناسی سه ساله

- دوره های کارشناسی ارشد پيوستۀ پنج ساله

- دوره های کارشناسی ارشد ناپيوستۀ دو ساله

 

دوره های کارشناسی سه ساله و دوره های کارشناسی ارشد پيوستۀ پنج ساله :

دانشجويان متقاضی، پس از قبولی در امتحان مدرسۀ ايتاليايی«پيترو دلّا واله »، می بايست انتخاب رشتۀ خود را به مدرسۀ فوق که مسئول تحويل مدارک و انتقال آن ها به کنسولگری سفارت ايتاليا در تهران می باشد، تحويل دهند. کنسولگری به نوبۀ خود موظف به بررسی مدارک، تأييد و ارئۀ آن ها به دانشگاه منتخب دانشجو می باشد .

مدارک مورد نیاز:

1 - ترجمۀ ديپلم پايان تحصيلات به همراه ريز نمرات چهار سال تحصيلی دبيرستان به زبان ايتاليايی نزد مترجمين مورد تأييد اين سفارت

2 - ترجمۀ شناسنامه به زبان ايتاليايی

3 - يک نسخه کپی از کلیۀ مدارک ترجمه شده

4 - چهار قطعه عکس 3x4 رنگی

5 - دو نسخه کپی از صفحۀ اول پاسپورت

6 - رزومه شخصی

- در صورتی که دانشگاه منتخبِ دانشجو مدارکی خارج از مدارک مذکور درخواست نمايد دانشجو موظف به تحويل آن ها به مدرسه است (برای اطلاعات بيشتر دانشجو بايد به سايت دانشگاه منتخب خود مراجعه نمايد )

دانش آموزانی که در حال تحصيل در آخرين سال دبيرستان هستند به عنوان دانشجوی رزرو در اين سفارت محسوب می شوند (اين دانشجويان تا زمان اخذ ويزا موظف به تحويل ترجمۀ برگۀ پايان تحصيلات خود به کنسولگری می باشند )

تأييد و ارزش يابی کلیۀ مدارک ذکر شده و پيش ثبت نام دانشجو در دانشگاه مورد نظر جهت اخذ پذيرش تحصيلی به صورت رايگان تنها توسط کنسولگری ايتاليا انجام می پذيرد.

کلیۀ دانشجويان موظف به مطالعۀ سايت دانشگاه منتخب خود می باشند، که در صورت نياز، فرم ان لاين جهت معرفی خود به دانشگاه را پر نمايند .

قابل به ذکر است که اجرای کلیۀ امور مذکور اجباری می باشد و دانشگاه های ايتاليا قانوناً دانشجويی را از سوی هيچ مؤسسه يا ارگان ديگری به جز سفارت ايتاليا نمی پذيرند.

 

دوره های کارشناسی ارشد ناپيوستۀ دو ساله :

دانشجويان متقاضی اين دوره می بايست در ابتدا اطلاعات لازم در مورد ظرفيت دانشگاه ها را در سايت دانشگاه مربوطه جستجو کرده، فرم معرفی خود به دانشگاه را به صورت ان لاين پر کرده و مدارک درخواستی دانشگاه را شخصاً به دانشگاه ارسال نمايند تا دانشگاه در جهت بررسی مدارک و ارزيابی تقريبی آن ها اقدام نمايد . قابل به ذکر است که اين دانشجويان پس از مرحلۀ فوق، پيش از دريافت پذيرش تحصيلی خود از دانشگاه، بايد در جهت تشکيل پروندۀ دانشجويی در تاريخ مقرر از سوی کنسولگری، به اين اداره مراجعه نمايند .

توجه:

دانشجويان ايتاليايی زبانِ متقاضی شرکت در دورۀ کارشناسی ارشد ناپيوسته موظفند مدارک خود را در تاريخ اعلام شده توسط مدرسۀ ايتاليايی، «پيترو دلا واله»، به اين مدرسه تحويل دهند .

مدارک مورد نياز:

1 - ترجمۀ پايان نامۀ تحصيلی به همراه ريز نمرات چهار سال تحصيلی دانشگاه به زبان ايتاليايی نزد مترجمين مورد تأييد اين سفارت

2 - ترجمۀ شناسنامه به زبان ايتاليايی

3 - يک نسخه کپی از کلیۀ مدارک ترجمه شده

4 - شرح دروس رشتۀ دانشگاهی + يک نسخه کپی

5 - گواهی زبان ايتاليايی (که از سوی مدرسۀ ايتاليايی صادر شده باشد) يا گواهی زبان انگليسی (درمورد گواهی زبان انگليسی معتبر از سوی اين اداره به پايين صفحه مراجعه شود )

6 - چهار قطعه عکس 3 4 رنگی

7 - دو نسخه کپی از صفحۀ اول پاسپورت

8 - رزومه شخصی

 - در صورتی که دانشگاه منتخب دانشجو مدارکی خارج از مدارک مذکور درخواست نمايد دانشجو موظف به تحويل آن ها به مدرسه يا کنسولگری است (برای اطلاعات بيشتر دانشجو بايد به سايت دانشگاه منتخب خود مراجعه نمايد )

دانشجويانی که تحصيلات خود را به پايان رسانده اند ولی هنوز موفق به اخذ مدرک پايان تحصيلی خود نشده اند می توانند با ترجمۀ گواهی پايان تحصيلات به عنوان دانشجوی رزرو در اين سفارت تشکيل پرونده دهند (اين دانشجويان تا زمان اخذ ويزا موظف به تحويل ترجمۀ برگۀ پايان تحصيلات خود به کنسولگری می باشند) در صورت عدم تحويل مدرک پايان تحصيلی اين سفارت از اقدام به صدور رواديد برای اين دانشجويان معذور است .

کلیۀ دانشجويان انگليسی زبانِ متقاضی اين دورۀ تحصيلی موظف به تحويل مدارک خود به کنسولگری به ايتاليا می باشند. اين مدارک بايد صرفاً زبان ايتاليايی و نزد مترجمين مورد تأييد سفارت ترجمه شوند.

مدارک زبان انگليسی معتبر برای کنسولگری عبارتند از:

IELTS 6

MCHE 60

TOLIMO 800

TOEFL/PBT 451

 TOEFL/IBT 80

نکته: در صورتی که دانشگاه مقصد مدرک زبانی با نمره ی پایینتر را درخواست کرده باشد، میتوان برای درخواست ویزا با نمره ی کمتر نیز اقدام نمود.

تأييد و ارزش يابی کلیۀ مدارک ذکر شده و پيش ثبت نام دانشجو در دانشگاه مورد نظر جهت اخذ پذيرش تحصيلی به صورت رايگان تنها توسط کنسولگری ايتاليا انجام می پذيرد. قابل به ذکر است که اجرای کلیۀ امور مذکور اجباری می باشد و دانشگاه های ايتاليا قانوناً دانشجويی را از سوی هيچ مؤسسه يا ارگان ديگری به جز سفارت ايتاليا نمی پذيرند.

توجه: هر گونه اطلاع رسانی توسط ساير ارگان ها و مؤسسه ها که در تضاد با اين آيين نامه باشد، از نظر سفارت ايتاليا دارای هيچ ارزش و اعتباری نيست.

جهت ترجمه مدارک میتوانید به یکی از مترجم های رسمی قوه قضاییه مراجعه نمایید.

 
اطلاعات تماس با کنسولگری ایتالیا در تهران
consolare.teheran@esteri.it بخش کنسولی
studi.teheran@esteri.it بخش دانشجویی
visti.teheran@esteri.it بخش ویزا

آدرس کنسولگری در تهران: خیابان آفریقا – بالاتر از تقاطع میرداماد- نبش پارک صبا– خیابان فرزان شرقی - پلاک 15
روز و ساعات کاري: يکشنبه تا پنجشنبه، ساعت 9 تا 12


www.linguaitaliana.ir 
اطلاعات تماس